Spatrend - A masszázsmedencék háza!
   
szaunák szaunák
Kültéri hordó szaunák

Telepítése igen egyszerű, és autentikus megjelenése miatt romantikus hangulatot idézhetünk meg vele a kertben. A hordószauna kézzel válogatott, első osztályú kanadai vörös cédrusból készül, amely az egyik legkiválóbb fafajta kültéri használatra. Négy fő kényelmesen elhelyezkedhet a szaunában. Szaunázás után az AH2 szauna „hordó” külterében elhelyezett extra ülőpadokon pihenhetünk meg. A hordószauna átmérője 1,85 méter, hosszúsága 1,85 és 2,4 méter.

Infra szaunák Infra szauna ajánlatok
 
A DIAMOND SAUNAS infra szaunákról..

A DIAMOND SAUNAS infrakabinok szemet gyönyörködtetõ megmunkálással minden belső környezetbe illenek. Amíg az eredeti kanadai vöröscédrus lambériák, a tükörüveg ajtók, és a zseniális formatervezésű inox kilincs igen exkluzív külsőt kölcsönöznek a szaunáknak, addig a CARBON sugárzók gondoskodnak testünk alapos felhevítéséről és méregtelenítéséről.

Az alapfelszereltségben kínált színterápiás belső világítás, valamint a beépített, és belülrõl vezérelhető hangtechnika együtt gondoskodnak a megfelelõ hangulatunkért. Az intelligens szaunavezérlés nemcsak külsõ, hanem belső kezelőegységgel is rendelkezik, így nem szükséges kiszállnunk, ha bármilyen beállításon módosítani szeretnénk.
 

Társoldalak: HotSpring jakuzzi ajánlatok Kertibutorplaza.hu CalderaSpas jakuzzi, Spatrend Expo, Szaunacenter.hu, HotSpring jakuzzi