Rendhagyó üzenetet küld partnereinek a
HotSpring magyar csapata!


A masszázsmedencék világszínvonalú gyártójának magyarországi képviselete arra kéri a wellness- és jakuzzikultúrára fogékony érdeklődőket, hogy a kölcsönös előnyök érdekében segítsenek megnyerni egy minden évben meghirdetett nemzetközi versenyt.

A 2011-es évet kimagasló kereskedelmi teljesítménnyel zárta a HotSpring. A masszázsmedencék világszerte ismert amerikai gyártója Magyarországon 55%-os (!) növekedéssel zárta a tavalyi évet. Mind az öt kontinens 500 kereskedője közül így a magyar SpaTrend nyerte a növekedési versenyt, és vele a Terület Legjobb Kereskedője díját. A cég képviselői az Egyesült Államokban, Orlandóban, személyesen vehették át az elismerést.

Legyen 2012 is a HotSpring magyar éve!

A HotSpring magyar csapata tehát felhívást intéz vásárlóihoz, hogy velünk együtt nyerje meg a versenyt idén is! A cég büszke arra, hogy Magyarország wellnesskultúrája valóban évről évre fejlődik, és ma már épít a jakuzzik használatára is. Azt mondják, munkájuk nem volt hiábavaló az elmúlt közel 10 évben.
A masszázsmedence iránt érdeklődők még 2012-ben rendeljék meg HotSpring jakuzzijukat, és különleges kedvezményekben részesülnek, akik a győzelemhez hozzásegítik a magyar csapatot.
 
Tovább a regisztrációra!
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>